onsdag 13 juni 2012

Hur mycket behöver vi människor äta?

Rekommenderar er att gå in och läsa om det som Marina skriver om på sin blogg Lev och spira, om den föreläsning som hon varit på, Go raw not Crazy, http://levochspira.blogspot.se/2012/06/go-raw-not-crazy.html

Så helt rätt allt det som sägs. Vi människor behöver inte en bråkdel av den mängd mat som vi äter. Äter vi naturligt och näringsriktigt och tar bort all mat som gör oss sjuka och tar död på den näring som vi får i oss, behöver vi inte många eller stora måltidsintag per dag. Om alla människor skulle inse detta och göra denna förändring, tänk vad liten påverkan vi skulle göra på Moder Jord. Tänk om alla kunde ha en liten bit jord och odla så mycket som möjligt av den lilla maten som de behöver äta, då skulle de hända saker med den här planeten det vill jag lova. Det är dit vi måste om vi inte ska gå under och förstöra jorden helt och hållet!

Nu handlar det om att ta ansvar över oss själva, vår planet och vår hälsa. Nu handlar det inte längre om att frossa, utan äta det vi behöver och det som vi mår bra av, inte vad vår hjärna vill ha, utan vad vår fysiska kropp egentligen behöver.

Ljus och kärlek!  /Ulrica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar